Kamus Indonesia jawa » gajul

gajul

nendhang nganggo pucuking dlamakan

Apa arti kata gajul dalam bahas jawa ? Arti kata gajul dalam bahas jawa adalah nendhang nganggo pucuking dlamakan

gambar gajul

Cara download gambar : Tekan gambar di atas beberapa detik sampai muncul menu, kemudian pilih save atau download gambar


ahli waris

wong sing wenang nampani tinggalané wong sing ngajal; anak sing...


akrab

raket; sanak sadulur kang cedak


anyang-anyangan

lara bola-bali nguyuh sethithik-thithik


awet

ora cepet entèk utawa rusak


bab

jejeré karangan; prakara sing dirembug


bakal

calon; gadhangan dadi; apa-apa arep dianggo dandanan


bakalan

pacangan; calon bojo


bakti

pakurmatan; pawéwéh marang panggedhé


bakul

dodol


bambu

pring



katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian