warang

jasad sing bisa matèni sok dianggo ngumbah keris

Apa Arti warang bahasa jawa ? Arti warang adalah jasad sing bisa matèni sok dianggo ngumbah keris

Download Gambar

Baca juga :

dadar

nggoréng endhog kanthi diublak luwih dhisik


dagel

mbanyol; nglucu


elus

bola-bali nggosok


empal

daging goréngan


emut

ngemut


entas

ngentas




katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian