hemat

ngirit lan ngati-ati tumrap panganggoning dhuwit

Apa Arti hemat bahasa jawa ? Arti hemat adalah ngirit lan ngati-ati tumrap panganggoning dhuwit

Download Gambar

Baca juga :

erang

suara sambat


jala

jaring


laki-bini

jejodhoan lanang wadon


makam

juburan; jaratan


malim

pinter; wasis; panuduh dalan


manasuka

sasenengé dhéwé; ora kanthi pekso




katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian