bagasi

panggon kanggo ndéléh barang

Apa Arti bagasi bahasa jawa ? Arti bagasi adalah panggon kanggo ndéléh barang

Download Gambar

Baca juga :

dahulu

mbiyén


menggablok

nyablék seru ing geger


habib

trahé Nabi Muhammad SAW


haji

wong kang jiyarah menyang Mekah nindakaké rukun Islam kalimo


malahan

luwih-luwih


nanas

nanas




katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian