awal

wiwit; sing dhisik

Apa Arti awal bahasa jawa ? Arti awal adalah wiwit; sing dhisik

Download Gambar

Baca juga :

canggung

kidhung


gablok

nyablék seru ing geger


gabuk

kopong; ora enek isiné


menggadai

ngutangi dhuwit nganggo cekelan barang


ikat

nalékaké


netral

ora ngiloni sapa-sapa




katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian