Kamus Indonesia jawa » ukuran

ukuran

piranti kanggo ngukur

Apa arti kata ukuran dalam bahas jawa ? Arti kata ukuran dalam bahas jawa adalah piranti kanggo ngukur

gambar ukuran

Cara download gambar : Tekan gambar di atas beberapa detik sampai muncul menu, kemudian pilih save atau download gambar


antara

let; wetara; kira-kira


anteng

ora akèh polahé; meneng; alim


apuh

wis entèk banyuné


arang

areng


awal

wiwit; sing dhisik


awet

ora cepet entèk utawa rusak


babat

wadhukpangan (tumrap kéwan beléhan)


bagasi

panggon kanggo ndéléh barang


bakaran

apa-apa sing dibakar; arané mainan kertu


bakmi

bakmi; mi sing ana duduhé



katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian