Kamus Indonesia jawa » tambuh

tambuh

imbuh (tumrap mangan)

Apa arti kata tambuh dalam bahas jawa ? Arti kata tambuh dalam bahas jawa adalah imbuh (tumrap mangan)

gambar tambuh

Cara download gambar : Tekan gambar di atas beberapa detik sampai muncul menu, kemudian pilih save atau download gambar


asal (asalan)

awur, ngawur


asinan

arané woh-wohan lan janganan sing wis diasin


asma

jeneng; aran


awas

bisa ndeleng; ora lamur


bab

jejeré karangan; prakara sing dirembug


bakal

calon; gadhangan dadi; apa-apa arep dianggo dandanan


bakalan

pacangan; calon bojo


bangar

ambu ora énak


bareng

sareng


basahan

pasatan sing dienggo nalika adus; jarit sing dienggo padinan



katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian