Kamus Indonesia jawa » obyok-obyok

obyok-obyok

tayuban; nanggap lèdhèk

Apa arti kata obyok-obyok dalam bahas jawa ? Arti kata obyok-obyok dalam bahas jawa adalah tayuban; nanggap lèdhèk

gambar obyok-obyok

Cara download gambar : Tekan gambar di atas beberapa detik sampai muncul menu, kemudian pilih save atau download gambar


angger

angger


ani-ani

ngundhuh pari; piranti kanggo ngundhuh pari


antih

gawé lawé


anyang-anyangan

lara bola-bali nguyuh sethithik-thithik


apel

ngumpulaké prajurit sarana tetenger tambur


awur

ora nganggo pètungan; ora dipikir dhisik


ayakan

piranti kanggo nyaring; asilé saringan


ayam alas

pitik alasan


babit

nyabetaké pedhang menyang ngiringan



katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian