Kamus Indonesia jawa » dian

dian

lampu

Apa arti kata dian dalam bahas jawa ? Arti kata dian dalam bahas jawa adalah lampu

gambar dian

Cara download gambar : Tekan gambar di atas beberapa detik sampai muncul menu, kemudian pilih save atau download gambar


angkuh

jumawa


ani-ani

ngundhuh pari; piranti kanggo ngundhuh pari


anteng

ora akèh polahé; meneng; alim


awas

bisa ndeleng; ora lamur


awet

ora cepet entèk utawa rusak


ayak

nyaring


bab

jejeré karangan; prakara sing dirembug


babak belur

babak-bundhas


badan astral

sukma; roh


bagasi

panggon kanggo ndéléh barang



katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian