Kamus Indonesia jawa » ahli waris

ahli waris

wong sing wenang nampani tinggalané wong sing ngajal; anak sing wenang nggentèni pangkaté bapaké

Apa arti kata ahli waris dalam bahas jawa ? Arti kata ahli waris dalam bahas jawa adalah wong sing wenang nampani tinggalané wong sing ngajal; anak sing wenang nggentèni pangkaté bapaké

gambar ahli waris

Cara download gambar : Tekan gambar di atas beberapa detik sampai muncul menu, kemudian pilih save atau download gambar


apit

ngampingi; nandhingi tikel loro


apuh

wis entèk banyuné


arca

patung


arta

dhuwit


awas

bisa ndeleng; ora lamur


bagasi

panggon kanggo ndéléh barang


bakar

obong


bakti

pakurmatan; pawéwéh marang panggedhé


balai-balai

ambèn cilik kanggo lelungguhan


bangau

kuntul gedhé



katakamus.id merupakan situs referensi untuk mencari kata, makna kata dan arti kata! © 2019

Tentang Kami | Disclaimer | Privacy Policy| Keyword Pencarian